Koffie

Ervaar de hoogste kwaliteit koffiebonen met onze speciale Gio A Casa koffiemelanges. Begeef je in een oase van traditionele Italiaanse smaken en ontdek jouw favoriet!  Speciaal voor de Gio Coffee Club ontwikkelen we vier unieke smaken in een kleine en handige 500 grams verpakking. Tussendoor wisselen van koffiemelange mag altijd. Weet je nog niet welke koffie je wilt gaan drinken? Kies dan voor een tasting pakket bij je eerste levering en ontvang van iedere smaak één zak. 

 

Gio A Casa koffie

Ga je voor Gio A Casa? 

De naam Gio A Casa verklapt al waar de inspiratie voor deze koffiemelanges vandaan komt: ItaliëDe nummers op de verpakkingen van de 1 (UNO), 5 (CINQUE) en 9 (NOVE) vertellen je het verschil in smaak en komen voort uit de regio's in Italië. Het zuiden van Italië leeft traditioneler. Hier past een meer traditioneel gebrande koffiebonenmelange bij, zoals onze 9. Het noorden is innovatiever, rijker en moderner. Hierbij past een meer moderne smaak zoals de 1. 

 

  • UNO (1): Aromatisch en verfijnd. UNO is een moderne smaak waar we je graag mee verrassen. Bomvol heerlijke en uitgesproken elementen is deze koffie perfect voor iedere koffievariatie.  
  • CINQUE (5): Gebalanceerd en rond. CINQUE laat je genieten van een gebalanceerde smaakbeleving. Geniet van een zachte espresso of een veelzijdige lungo 
  • NOVE (9): Intens en vol. NOVE is een heerlijk traditionele smaakbeleving. Uitermate geschikt voor een pittige espresso en geweldig in combinatie met vers melkschuim.  

 

The Barista's Choice koffiebonen

Of wordt het de Barista Choice?

Wil je liever ieder kwartaal verrast worden met een unieke smaak? Ga dan voor de Barista Choice! Ieder seizoen stelt onze huisbarista een speciale koffiemelange samen, die dat jaargetijde in smaak weet te vangen. Zo geniet je in de lente van een heerlijk frisse koffie en in de herfst van een kruidige smaakbeleving. De barista choice heeft een specifieke chocolade achtige toon, die in alle seizoenen terugkomt. 

 

Koffiebonen van over de wereld 

Alle Gio Coffee Club koffiebonenmelanges bestaan voor uit 100% Arabica koffiebonen. Voor de lekkerste smaken combineren we daarvoor koffiebonen van over de hele wereld. Denk aan Guatemala of Uganda. Onze huisbarista blijft continu opzoek naar de beste kwaliteit koffiebonen voor een ultiem energiemoment.  

 

Rainforest Alliance 

Alle koffiebonen zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages. Wat dat betekent? De koffieboeren worden gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen en zorgen ervoor dat jouw kop koffie niet ten koste gaat aan mens, milieu en natuur.  

 

Social Impact 

We energize people and make impact! Dat vinden we belangrijk. Impact maken doen we onder andere met Rainforest Alliance op mondiaal niveau. Daarnaast doen we natuurlijk nog veel meer. Zo doneren we €0,01 per kop koffie die jij drinkt, aan een goed doel. Een goed doel op Nederlandse bodem wat ervoor zorgt dat onze energie nog verder komt. Met iedere kop koffie die jij drinkt steun je de goede doelen Jantje Beton, het Nationaal Ouderenfonds en Stichting Hulphond.