Alles over onze koffie

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een goede kop koffie. En dat betekent niet alleen dat jij er als koffiedrinker van kunt genieten, maar ook dat de koffieboer er geen nare bijsmaak aan overhoudt. Want goede koffie is bovenal eerlijke koffie.  

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een goede kop koffie. En dat betekent niet alleen dat jij er als koffiedrinker van kunt genieten, maar ook dat de koffieboer er geen nare bijsmaak aan overhoudt.

Want goede koffie is bovenal eerlijke koffie.  

Section

Jij goede koffie, de boer een goede prijs! 

Alle koffiebonen die wij gebruiken voor onze koffiemelanges zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages. Want we kunnen natuurlijk wel de boeren een goede prijs betalen voor de koffie, maar we kijken ook graag naar het grotere geheel.

Zo zorgt Rainforest Alliance ervoor dat de koffie wordt verbouwd met respect voor mens, milieu en natuur. Daarnaast geven ze de koffieboeren trainingen in ondernemerschap en zorgen ze ervoor dat hun kinderen naar school gaan. Op deze manier zorgen we voor een structurele, positieve verandering.  

Meer over Rainforest Alliance >
Section

Ook in Nederland maken we impact!

Koffie geeft energie en die energie geven wij graag door aan hen die dat goed kunnen gebruiken! Met iedere kop koffie die jij drinkt, steun je daarom een goed doel van Nederlandse bodem. Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk impact maken, werken we samen met verschillende goede doelen; het Nationaal Ouderenfonds, Jantje Beton en Hulphond Nederland.  

Meer over Social Impact >
Section

Samengesteld door onze huisbarista

Samen staan we sterker, daar zijn wij van overtuigd. Voor koffie van de hoogste kwaliteit werken we daarom samen met Rose van Asten, oftewel onze huisbarista. Rose won in 2006 het Dutch Barista Championship en weet werkelijk alles over koffie. Samen met haar ontwikkelen we onze koffiemelanges bestaande uit koffiebonen van over de hele wereld.

Een mooie samenwerking, maar daarmee hebben we nog geen zak koffie die we naar jou kunnen opsturen. Met de unieke recepturen van onze eigen koffiemelanges gaan we naar de koffiebranderij die speciaal voor ons de koffiebonen melangeerd en brandt. Zo ontstaan, met uiterste precisie, de Gio A Casa koffiemelanges en garanderen we jou de hoogste kwaliteit koffie.

Ontdek alle koffiemelanges >

Waan je op een Italiaans terras

Wij laten ons graag inspireren door de masters in koffie; de Italianen. Je proeft en ziet het terug in onze koffiemelanges. Zo zijn ze bijvoorbeeld vernoemd naar de netnummer van verschillende Italiaanse regio’s.

Het noorden van Italië is innovatiever, rijker en moderner. Daar past dan ook de moderne smaak van UNO perfect bij. Zakken we verder af naar het zuiden, dan komen we in traditionelere regio’s. Een perfecte combinatie met onze intense, traditionele NOVE koffiemelange.  

Wij laten ons graag inspireren door de masters in koffie; de Italianen. Je proeft en ziet het terug in onze koffiemelanges. Zo zijn onze koffiemelanges vernoemd naar de netnummer van verschillende Italiaanse regio’s.

Zo is het Noorden van Italie innovatiever, rijker en moderner. Daar past dan ook de moderne smaak van UNO perfect bij. Zakken we verder af naar het zuiden, dan komen we in traditionelere regio’s. Een perfecte combinatie met onze intense, traditionele NOVE koffiemelange.  

UNO (1)

Aromatisch en verfijnd. Bomvol heerlijke en uitgesproken elementen is de UNO koffiemelange perfect voor iedere koffievariatie. 

CINQUE (5)

Gebalanceerd en rond. CINQUE laat je genieten van een gebalanceerde smaakbeleving. Geniet van een zachte espresso of een veelzijdige lungo.  

NOVE (9)

Intens en vol. NOVE is een heerlijk traditionele smaakbeleving. Uitermate geschikt voor een pittige espresso en geweldig in combinatie met vers melkschuim.  

BARISTA CHOICE

Ieder seizoen stelt onze huisbarista een speciale koffiemelange samen, die dat jaargetijde in smaak weet te vangen. Gegarandeerd een unieke kop koffie!

Daarom de Gio Coffee Club

Unieke, verse koffie

Ontdek de smaak van heerlijk verse koffiebonen in unieke koffiemelanges en laat je iedere dag weer verrassen.  

Rainforest Alliance gecertificeerd

Wat ons betrerft is goede koffie bovenal eerlijke koffie. Daarom zijn al onze koffiemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd. 

Gratis thuisbezorgd

Jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over de voorraad; we leveren de verse koffiebonen iedere vier weken gratis tot jouw voordeur. 

Ontdek onze koffie abonnementen 

Single 

€8,95 per week

  • Geschikt voor 1 koffiedrinker
  • 4 koppen koffie per dag
  • Iedere 8 weken gratis bezorgd
Bekijk >

Home

€10,95 per week

  • Geschikt voor 1-2 koffiedrinkers
  • 6 koppen koffie per dag
  • Iedere 4 weken gratis bezorgd
Bekijk >

Family

€16,95 per week

  • Geschikt voor 3-4 koffiedrinkers
  • 12 koppen koffie per dag
  • Iedere 4 weken gratis bezorgd
Bekijk >