Baristi 25 koffiebonenmachine

De compacte en stijlvolle Baristi 25 past perfect in ieder thuiswerkkantoor. Deze hoge kwaliteit koffiebonenmachine met verse melkfunctie is met recht het stralende middelpunt van iedere koffiecorner. Een heerlijke cappuccino of romige latte macchiato? De Baristi 25 regelt het voor je. Geniet van je favoriete energiemoment op ieder moment van de dag met deze exclusieve Gio Coffee koffiemachine. 

 

  • Drink je koffie zoals jij het wilt. Je kunt tijdens het zetten de koffie aanpassen naar jouw smaak. Bepaal je koffie sterkte, water volume en melkschuim duur. Iedereen tevreden! 
  • Heerlijke koffievariaties met verse melk. Met het aansluiten van een pak melk uit de koelkast, geeft de Baristi 25 binnen een handomdraai het lekkerste melkschuim. 
  • Compact en overal te plaatsen. Deze koffiemachine plaats je overal. Hij is super compact en je hebt enkel een stroomvoorziening nodig. Deze eyecatcher doet het goed in iedere keuken. 

 

De lekkerste koffievariaties 

Geniet met de Baristi 25 van deze heerlijke koffievariaties:  

  • Koffie 
  • Espresso  
  • Dubbele espresso  
  • Cappuccino  
  • Latte macchiato 

 

Flexibel te plaatsen

Een groot pluspunt van de Baristi 25 is dat je deze overal kan plaatsen. Het ingebouwde waterreservoir van 1.8 liter zorgt ervoor dat je geen wateraansluiting nodig hebt. Tevens hoef je niet na iedere kop koffie het water bij te vullen. Wel zo makkelijk. Het enige wat is vereist, is een stroomvoorziening (1400 watt). Natuurlijk worden we allemaal blij van het geluid van versgemalen koffiebonen. Maar meer geluid dan nodig, zal deze koffiemachine niet produceren want de molen is muisstil! Wil jij deze koffiemachine meteen inmeten in je keuken? Hij is 45 (l) x 32 (b) x 37 (h) cm. Dat zeggen we. Super compact dus! 

 

Koffievariaties met verse melk

Geniet van ware barista kwaliteit koffievariaties met de Baristi 25. Deze koffiemachine is namelijk in staat om vers melkschuim te maken. Het is heel eenvoudig: je plaatst het melkslangetje in een pak of beker met verse melk en de koffiemachine doet de rest. Het onderhoud is ook een fluitje van een cent. Deze slimme koffiemachine geeft automatisch aan wanneer het ontkalkt moet worden, elementen missen of onderhoud uitgevoerd dient te worden. Met onze onderhoudstips is dit in no-time gebeurd. Tevens kan deze koffiemachine ook worden ingezet met waterfilter. Hierdoor hoef je helemaal niet te ontkalken.

 

Dit is wat je krijgt met de Gio Coffee Club 

Een nieuwe koffiemachine een grote investering? Niet met de Gio Coffee Club! Geniet van de beste kwaliteit koffie voor een vast laag bedrag per maand. Je ontvangt bij levering ook meteen alle reinigingsproducten. Hiermee bespaar je tot wel €20,- per maand. En wist je dat we ervoor zorgen dat jij altijd kunt genieten van een heerlijke kop koffie? Als je koffiemachine onverhoopt toch stuk gaat, dan wisselen we hem gewoon om! Zo kun jij echt altijd genieten van een perfect energiemoment.