Kies jouw abonnement

Kies het aantal koffiedrinkers dat bij jouw situatie past

Gio Coffee Club 'Home'

€9,95 per week

  • Geschikt voor 1-2 personen
  • 6 koppen koffie per dag
  • 1500 gram koffiebonen elke 4 weken

BEKIJK PAKKET >

Gio Coffee Club 'Family'

€14,95 per week

  • Geschikt voor 3-4 personen
  • 12 koppen koffie per dag
  • 3000 gram koffiebonen elke 4 weken

BEKIJK PAKKET >

Gio Coffee Club 'Company'

Op aanvraag

  • Koffiepakket voor je medewerkers
  • V.a. €7,95 excl. BTW per medewerker
  • Altijd verse koffiebonen

Lees Meer >

Altijd een werkende koffiemachine 

We doen er alles aan om te zorgen dat jij een altijd werkende koffiemachine hebt. Het onderhoud is dan ook een fluitje van een cent. Deze slimme koffiemachine geeft automatisch aan wanneer het ontkalkt moet worden, elementen missen of onderhoud uitgevoerd dient te worden. Met onze onderhoudstips is dit in no-time gebeurd. En als je koffiemachine onverhoopt toch niet meer werkt, dan wisselen we hem gewoon, gratis natuurlijk, om! Zo kun jij echt altijd genieten van een heerlijke kop koffie. 

Flexibel

Wisselen van koffiemelange of je abonnement pauzeren? Geen probleem! We zijn flexibel.

Zonder investering

Bij ieder abonnement krijg je gratis een professionele koffiemachine! Genieten zonder investering dus.

Bespaar tijd

Iedere vier weken bezorgen we gratis verse koffiebonen bij je thuis. Dat bespaart jou weer tijd!

Zo werkt het

We nemen je mee in de stappen die je gaat doorlopen om je abonnement af te sluiten. Jij kiest zelf het pakket dat past bij het aantal koffiedrinkers. Wij doen de rest. Beloofd!

Stap 1

Je kiest hierboven het lidmaatschap dat past bij het aantal koffiedrinkers waarmee jij van de Gio Coffee Club wilt gaan genieten. 

Bij de abonnementen staat ook het aantal koppen koffie waarmee we rekenen voor dat pakket. Dan weet je zeker dat je het juiste abonnement kiest!


Stap 2

Zodra je een abonnement hebt gekozen, vul je jouw gegevens in. Hierbij kies je welke koffie je graag wilt ontvangen.

Twijfel je welke smaak je wilt? Kies dan het pakket 'alle smaken'! Zo kun je eenvoudig alles uitproberen en kan je vervolgens ons laten weten wat jouw favoriete smaak is. Of ontvang elke vier weken een mix.

Stap 3

Na het invullen van je gegevens word je doorgestuurd naar een pagina om de borg te betalen. Om je aanmelding compleet te maken, vragen wij je om €50,- te betalen voor de borg. Deze krijg je uiteraard terug op het moment dat je jouw abonnement opzegt.

Stap 4

Wanneer de borg betaald is zijn wij aan de beurt! Binnen maximaal 5 werkdagen ontvang je jouw Baristi 25 koffiemachine.

Je krijgt samen met de koffiemachine je koffiebonen en een volledig starterspakket, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Hier staat alles wat je moet weten over deze koffiemachine en de benodigde middelen om hem te onderhouden. Dit pakket t.w.v. € 30,- krijg je er helemaal gratis bij!

Stap 5

Om de vier weken ontvang jij van ons verse koffiebonen! Wij leveren de smaak die jij hebt geselecteerd en als je later wilt wisselen is dat geen probleem! Vul dit formulier in en ontvang de volgende keer de nieuwe smaak.